2013. december 31., kedd

Ombre menyasszonyi ruhák

Ti tudtátok, hogy már ilyen is van? :D Az ombre hajak után meghódította a divatvilágot is az új stílus, és nem kis meglepetésre az esküvői ruhák világába is belopózott.

Mi is az az ombre stílus? 
Az impressmagazin szerint a lakberendezésben "Az ombre az árnyalatok játéka, amikor csupán egyetlen szín vagy színcsalád világosabb és sötétebb tónusai jelennek meg a térben." 

Forrás:  http://www.hotstyle.hu/?q=get-the-look-ombre-haj 

A Primadonna webmagazin szerint "Az ombre, egy francia kifejezés, jelentése pedig árnyalat. Ezt a kifejezést először leginkább a fodrászok körében használhattuk, hiszen már jó pár szezon óta közkedvelt ez a hajfestési stílus a sztárok között.
Ez annyit jelent, hogy adott egy alap hajszín – ami legtöbb esetben barna vagy a szőke egyik sötétebb árnyalata – s az alsó tincsek már-már szőkébe váltanak. Ha igényesen megcsinálják, nagyon klasszul tud kinézni, olyan, mintha a nyári napsütés természetesen szőkítette volna ki a hajunk végét.
Ám az ombre hajfestést a vagányabbak már színekkel is keverik. Ez azt jelenti, hogy szőke az alaphajszín, és valamilyen élénk színt, például rózsaszínt vagy türkizt, esetleg lilát használnak a hajvégek festéséhez. ".



Szóval  az ombre menyasszonyi ruhákra jellemző a színátmenet , de ugyanabban a színben maradva. Mivel én amúgy is imádom a színeket, ezért nekem személy szerint tetszenek ezek a ruhák. Nagyon is el tudok képzelni például egy fehérből krémbe áthajló sok tüllcafatos menyasszonyi ruhát, én imádnám elkészíteni :)

Na, de lássunk néhány ombre példát a nagyvilágból:

Forrás.  www.weddingshoppeinc.com 


Forrás:  www.weddingwire.com


Forrás :  www.capitolromance.com
Forrás:  www.aisleperfect.com 
Forrás:  www.pinterest.com 
Most csak néhány példát hoztam, de ha szeretnél több képet látni, klikkelj ide >>>
Egyébként Te viselnél ombre menyasszonyi ruhát az esküvődön? 


                                                                                                 Szeretet és nagy ölelés 

                                                                                      Dia

~*~
"Az azonos hullámhosszon rezgő lelkek megtalálják egymást. Hiszem, hogy akinek rám van szüksége, az megtalál engem, hogy segíteni tudjak neki.  ... mert az az én életfeladatom, hogy királylányt varázsoljak a lányból, és gyönyörűvé a legszebbik napot, az Esküvő napját " ♥
Diana Atelier
www.csodaszepeskuvo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérhetek egy LIKE-ot?