2013. február 19., kedd

Esküvői színpaletta - Jim Hjelm esküvői ruha


Ajánlott színek még ehhez a színvilághoz :


A ruha eredetiben itt nézhető meg  : www.jlmcouture.com

Ha kiválasztod az esküvő alapszíneit, akkor az ajánlott színpaletta használatával egységes és harmonikus lesz az összhang.
Ezeket a színkódokat fel lehet használni a dekorációhoz , a virágcsokorhoz, az esküvő kellékeihez, a köszönetajándékokhoz, stb. 
A választott alapszín visszaköszönhet a meghívón, a szalvétán, a gyertyán, a a koszorúslányok csuklódíszén,  és bárhol, ahol csak lehetséges és megoldható - csak  a képzelet szabhatja meg a  határt.


                                                                                Szeretettel

                                                      Dia

Neked melyik szín tetszik a legjobban?  
Nagyon örülök, ha megtisztelsz a véleményeddel :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az oldalad, de meg tudod mondani, hogy ez a Vera Wang ruha melyik kollekció része? Mert én végigbújtam honlapot, és lehet, hogy vak vagyok, de nem találtam meg sajnos, pedig nagyon tetszik. :(

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon szépen köszönöm a kérdésed, melyből rá is jöttem, hogy bizony tévedtem, mert ez a ruha tényleg nem Vera Wangé, hanem ez egy csodás Jim Hjelm ruha, és Francesca Pitera tervezte (úgyhogy gyorsan ki is javítottam a hibát ) . A ruha egyébként itt látható eredeti formájában: http://www.jlmcouture.com/Jim-Hjelm/Bridal/Additional/Style-8962

    VálaszTörlés

Kérhetek egy LIKE-ot?